sub, 08. velj | PFHSC

CFT 1

​CFT kurs nudi dva zanimljiva, fascinantna i intenzivna dana, tokom kojih ćemo se baviti testiranjem, pokretom i treningom.
Tickets Are Not on Sale

Time & Location

08. velj 2020. 10:00 – 09. velj 2020. 17:00
PFHSC, Bulevar Meše Selimovića bb, Sarajevo 71000, Bosnia and Herzegovina

About The Event

Ova dvodnevna edukacija je od velikog značaja za sve sportiste, studente, trenere, ljekare i pripadnike specijalnih snaga, koji žele proširiti svoje znanje vezano za funkcionlani trening. Pohađanje ove edukacije će podići kvalitet vašeg posla na novi nivo, bez obzira da li se radi o  profesionalnom treningu, grupnom fitnesu ili o saradnji sa profesionalnim sportistima i rekreativcima. Naučiti ćete čitati pokret, prepoznati disfunkciju i slabost kao i načine kako im se ciljano suprostaviti. Time će se efekat treninga i kvalitet pokreta vaših klijenata vidno  i osjetno poboljšati – što predstavlja izuzetan doživljaj za sve. 

​Obuka za CFT je nastala u uskoj suradnji sa iskusnim i uspješnim nacionalnim i internacionalnim ekspertima sa područja funkcionalnog treninga, atletskog treninga i rehabilitacije, i razvija se i dalje. Eksperti iz Perform Better-Europe skupljaju to znanje i prate vas korak po korak na putu kreiranja programa I planova usmjerenih na efikasnu funkcionalnu pokretljivost i funkcionalni trening. 

​CFT kurs nudi dva zanimljiva, fascinantna i intenzivna dana, tokom kojih ćemo se baviti testiranjem, pokretom i treningom.

Perform Better Institut govori jedinstvenim jezikom u svojim obukama, a CFT 1 postavlja sa temelj u funkcionalnom treningu, teoriji i praksi.

Share This Event