sub, 19. lis | PFHSC

FMS 1

Procjena funkcionalnosti pokreta (FMS) je standardizirani, svjetski poznati postupak analize fukncionalnosti pokreta, koji su razvili Gray Cook i Lee Burton. Usvojite znanja o ovom "alatu", koji kao "tajno oružje" primjenjuju najbolji praktičari u svijetu sporta, rekreacije i rehabilitacije.
Prijava više nije moguća

Time & Location

19. lis 2019. 10:00 – 20. lis 2019. 17:00
PFHSC, Bulevar Meše Selimovića bb, Sarajevo 71000, Bosnia and Herzegovina

About The Event

Procjena funkcionalnosti pokreta (FMS) je standardizirani, svjetski poznati postupak analize fukncionalnosti pokreta, koji su razvili Gray Cook i Lee Burton. Rezultati analize daju ključne informacije, neophodne za kreiranje individualiziranih planova treninga, usmjerenih na korekciju disfunkcija i asimetrija, sa ciljem poboljšanja kompetencija u osnovnim kretnim obrascima.    Edukacija FMS – Level 1 donosi znanja za korektno provođenje analize funkcionalnosti pokreta, kao i vrjednovanje i interpretaciju rezultata. Na osnovu usvojenih znanja, za svaki kretni obrazac, demonstrirace se i nauciti set vjezbi za korigovanje ustanovljenih disfunkcija i asimetrija. Uz to, pored usvojenih znanja, završetkom ove edukacije dobivate i pristup online platformi, koja je dostupna samo certificiranim FMS ekspertima. 

Certifikat: Nakon edukacije, dobićete pristup online testu. Test se sastoji od 60 pitanja sa više ponuđenih odgovora. Da biste položili test, potrebno je date tačne odgovore na minimalno 80% postavljenih pitanja. Nakon što ste položili test, dobićete certifikat u elektronskoj formi, koji sebi možete isprintati. Test će, kao i edukacija, biti na engleskom jeziku. 

Tickets
Price
Quantity
Total
  • Redovna cijena
    BAM 1,099
    BAM 1,099
    0
    BAM 0
TotalBAM 0

Share This Event