SELMA
GAŠI

Selma je zvanje diplomirane psihologinje stekla 2006. godine na Filozofskom fakultetu u Sarajevu. U toku studiranja volontirala je u nevladinom sektoru, gdje je sticala i prva radna iskustva. 2006.godine započinje edukacije iz psihoterapijskog rada sa djecom i odraslima. 2007.godine kreće sa privatnom psihoterapijskom praksom. U sklopu navedene prakse 2010.godine počinje rad i sa sportašima, za što 2014. godine završava zvanično i edukaciju iz Mentalnog Treninga. Do sada je radila sa sportašima koji se bave individualnim i grupnim sportom.

 

Voditeljica je Mentalnog Treninga za Bosnu i Hercegovinu.

 


Kontakt:

selmagasi@yahoo.com

t. +387 61 270 777

 
 
AMELA
IVKOVIĆ - O'REILLY

Rođena u Sarajevu gdje je završila medicinsku školu i započela studij medicine. Provela dvije godine u Grazu (Austrija) i u Dablinu (Irska) gdje završava studij nutricionizma koji joj je poslužio kao prilika za pronalazak holističkog i integrativnog pristupa ljudskom zdravlju. Trenutno pohađa magistarski studij na Middlesex univerzitetu u Londonu. 

Sarađivala je s velikim stručnjacima na polju nutricionizma, herbalizma, osteopatije, refleksologije, akupunkture i kognitivne psihologije. Radila je na klinikama u Dablinu, Londonu i Gran Kanariu, gdje još uvijek ima svoje pacijente. 

Redovno drži predavanja na različite teme za lokalno stanovništvo kao i internacionalne organizacije na engleskom jeziku. Piše o holističkom pristupu zdravlju za više lokalnih portala. 

Član je udruženja nutricionista Irske, udruženja nutricionista Velike Britanije i kraljevskog medicinskog udruženja Velike Britanije. Predsjednik je skupštine udruženja Green Council, i s njima trenutno radi na projektu oborazovanja djece o zdravom životu.

Kontakt

amela@nutricionista.ba

t. +387 61 607 636

www.nutricionista.ba

 

PRO-FIT Team je u potpunosti svjestan individualnosti koju svaka osoba posjeduje. Vježbači se razlikuju u pogledu ličnih ciljeva, raspoloživog vremena za trening, antropometrijskih karakteristika (visina, težina, obim i dužina pojedinih dijelova tijela), ograničenja koja postavljaju ranije povrede (koljena, leđa, ramena...), itd.

 

U skladu s tim naši lični treneri će nakon obavljenog razgovora sa vama i provedenog početnog testiranja, napraviti individualni plan treninga koji će biti prilagođen vašim željama, mogućnostima, i raspoloživom vremenu, a sve sa ciljem da što prije ostvarite željene rezultate.

 

U sklopu Pro-Fit centra je i Wellnes & Recovery SPOT, moderan centar za wellnes i oporavak profesionalnih sportaša i rekreativaca.

Neki od tretmana koje nudimo su finska sauna, tursko kupatilo, hladne kupke, masaža, soba za oporavak itd.

Više detalja o centru i uslugama možete pronaći na našoj Facebook stranici.